Over ons

Historie

Ik, Coen Helming, heb altijd interesse gehad in techniek. Uiteindelijk studeerde ik af als ingenieur aan de HTS. Ik wilde echter mooie tastbare dingen maken en was al snel werkzaam in de scheepsaftimmering. Na de nodige ervaring werd ik aangetrokken tot de renovatie van woningen. Door mijn motivatie werd ik snel " meegezogen " in het vak van aannemer. Vakkennis heb ik opgedaan door werkervaring, cursussen en mijn deelcertificaten voor aannemer.

Team

Wij werken veelal met een team van zelfstandigen zonder personeel (zzp-ers). Al deze vakmensen hebben een gedegen vakopleiding en veel werkervaring. Ieder van ons beheerst het vak tot in de details, daarbij zijn verschillende van ons ook ervaren in specifieke vakgebieden, zoals las- en constructiewerk, tegelwerk, interieurwerk, etc.

Ons team is breed inzetbaar door de kennis en ervaring in planning, organisatie en uitvoering van het werk. Dit maakt flexibel werken mogelijk, met als resultaat vaak een aanzienlijke tijdbesparing, wat resulteert in een lagere prijs voor de klant.

Werkwijze

Communicatie is voor ons de basis voor een goede samenwerking en een tevreden klantenkring. Wij nemen de tijd om te analyseren wat de wensen zijn van de klant. Veelal wordt het werk vooraf opgenomen en wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. Werkzaamheden kunnen of aangenomen worden tegen een vaste prijs of in regie (op urenbasis) worden uitgevoerd, alles uiteraard in overleg met de klant.